Ondersteuning

Ondersteuning en begeleiding


Zoals ik ook op de homepage vertelde zijn jouw lichaam, emoties, gedachten, verlangens, levensovertuiging en sociale omstandigheden allemaal verbonden en vormen een geheel: jij. Daarom is het belangrijk om verder te kijken dan je klachten alleen. Je denkpatronen en overtuigingen kunnen je zowel positief als negatief beïnvloeden. Ik wil je graag bewust laten worden van jouw gedachten en je vertellen wat deze met jou en met je omgeving doen. Want soms ben je je van de negatieve gedachten (en vooral de invloed die ze op je hebben) helemaal niet bewust.

Ik vertel je ook wat die denkpatronen voor invloed hebben op het maken van jouw keuzes. En misschien wel het belangrijkste; door bepaalde denkpatronen te doorbreken kunnen klachten zich oplossen. Door gesprekken met je te voeren probeer ik er –samen met jou- achter te komen wat het werkelijke probleem is.

Uiteindelijk is de keus altijd aan jezelf of je er iets mee wilt doen. Maar bewustwording kan een mooi begin zijn van een nieuwe fase in je leven.

Meer weten?

Neem gerust contact op.